Klanten en referenties

Op deze pagina vindt u een greep uit de klanten voor welke SWC-IT direct, dan wel via één van haar partners, werkzaamheden heeft verricht.

De online activiteiten van Royal Canin Nederland zijn de laatste jaren bedrijfskritisch geworden. Corporate website, actiewebsites, online ondersteunde administratieve modules, webshops en een flexibel contentmanagementsysteem gekoppeld aan een complexe database. Voor Royal Canin niet meer weg te denken . SWC-IT is voor Royal Canin een zeer betrokken en pro-actieve partner bij de ontwikkeling en coördinatie van al onze online projecten. Onder de hoge druk en met strakke deadlines weet SWC-IT steeds weer een kwalitatief hoogstaand online oplossing af te leveren. Oplossingen die ruimschoots aan de verwachtingen van Royal Canin voldoen. SWC-IT is daarmee een essentiele schakel in het online succes van Royal Canin.

Peter den Exter - E-communications Manager - Royal Canin Nederland

In een super-stress-opdracht heb ik Maurice ervaren als een professionele webexpert die meedenkt, ontzettend snel werkt, flexibel is en bijzonder veel kennis van zaken heeft. En bovendien zijn zijn facturen ook erg vriendelijk, niet onbelangrijk! Ikzelf -creative director bij lownek- leg sinds die eerste opdracht alle webklussen bij Maurice neer en verwijs regelmatig mensen naar hem door. Stuk voor stuk krijg ik daar enthousiaste reacties op. Werkelijk een verademing om zo iemand te treffen in deze online wereld.

Ester Wolken - Creative Director - Lownek Concept & Creatie