Werkwijze en visie

SWC Internet Technologies is in 2008 officieel opgericht en ontstaan uit jarenlange onvrede waar u als klant binnen grotere IT Bedrijven mee te maken krijgt. Projectmanagers, veel overleg, onduidelijke afspraken, slechte communicatie tussen de verschillende personen binnen het bedrijf, hoge uurtarieven, grote doorlooptijd, overhead, onverwachte hoge facturen en meerwerk. Daar zit u en uw bedrijf toch niet op te wachten?

SWC-IT is een no-nonsense, no-overhead bedrijf en heeft als visie om het ontwikkeltraject een stuk doorzichtiger en efficiënter te maken voor haar klanten. Dat dat aardig gelukt is, kunt u zien op de referenties pagina.

SWC-IT heeft reeds voor tientallen kleine en grote namen werkzaamheden uitgevoerd of doet dit nog steeds, waarnaast SWC-IT natuurlijk ook regelmatig nieuwe klanten verwelkomt. Gewoon tegen een scherp uurtarief, met korte lijnen en doorlooptijden. Als werkzaamheden niet passen binnen een bepaalde doorlooptijd of wij zien zaken welke verbeterd kunnen worden, terwijl de ontwikkeling gaande is, dan is SWC-IT hier eerlijk en pro-actief in en vertelt u gewoon waar het op staat, geen oogkleppen, alleen het best mogelijke. Zo goed als elke email krijgt binnen een dag, vaak zelfs al binnen enkele minuten, een reactie. Als het een klein verzoek betreft, kan deze vaak al direct worden opgepakt.

Daar SWC-IT altijd kritisch is, ook op eigen werk, krijgt u dus het hoogst haalbare voor uw geld en wordt dit, wanneer er zich overhoopt toch een probleem voordoet door een technisch mankement, natuurlijk snel en kosteloos voor u opgelost.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op laten maken?
Neem gerust contact op!